Usa din sticla securizata cu perete fix pentru cabina de dus

Usa de sticla pentru dus

Usa de sticla pentru dus este solutia simpla si ideala atunci cand dorim sa inchidem un spatiu pentru dus zidit. Multa lume opteaza pentru pereti de dus ziditi mai ales in momentul in care considera ca astfel pot utiliza mai eficient spatiul disponibil al baii. Pentru a obtine rezultatul dorit, este recomandata o planificare atenta a baii inainte de a incepe lucrarile de amenajere. 

In cazul acesta, s-a ales o usa de sticla pentru dus transparenta si securizata. Ea este compusa dintr-o foaie de sticla securizata cu grosime de 8 mm. Laturile ei sunt finisate prin procesul de slefuire de tip MCM. Acest proces asigura o suprafata fina a marginilor. Pentru a putea fi deschisa si inchisa usor s-a aplicat un buton cu forma sferica. Usa de sticla pentru dus este montata de un perete de sticla cu 2 balamale speciale de la Dorma, de tip sticla / sticla. Se opteaza pentru aceasta configuratie cand usa are o latime mai mare de 1 metru sau cand in apropierea ei se instaleaza obiecte sanitare sau mobilier care impiedica deschiderea ei totala.

Peretele de sticla presupune o foaie de sticla securizata transparenta. La fel ca si in cazul usii de sticla, marginile sunt finisate prin procesul de slefuire de tip MCM. Panoul de sticla securizata este montat atat de perete cat si de pardosea cu un profil de prindere in interiorul caruia este asezata o garnitura din silicon. Pentru a-l  imobiliza, s-a folosit un sistem de rigidizare. Acest lucru inseamna faptul ca s-a montat un conector in partea superioara a peretelui de sticla, de care s-a prins o bara. Celalalt capat al ei este prins de peretele zidit tot printr-un conector. Toate elementele sistemului de rigidizare sunt confectionate din inox.

Pentru a impiedica scurgerea apei, s-au montat in partile laterale si in partea de jos a usii, o garnitura lamelara din silicon. Lamela garniturii opreste eficient apa.

Usa de sticla pentru dus

 Configuratie: usa de sticla prinsa de perete de sticla fix

Dimensiune: 1100 mm x 1900 mm

Tip de sticla: sticla securizata transparenta  

Grosime sticla: 8 mm