Sticla decorativa imprimata

Placare la bucatarie cu sticla decorativa imprimata

Sticla decorativa ca și material de finisaj a spațiilor interioare poate fi folosită într-o multitudine de variante în ceea ce privește design-ul și modalitatea de utilizare. Una din cea mai folosită sticla decorativa este sticla imprimată. Această sticlă oferă posibilitatea fie de a completa tema deja aleasă într-un anumit spațiu, fie de a întregi un spațiu monocrom cu o pată de culoare. Sticla imprimată este o soluție exceptională nu doar din punct de vedere vizual ci și calitativ datorită procedeului folosit. Placarea cu sticlă decorativă este una dintre cele mai folosite variante de utilizare a sticlei imprimate.

Pentru această soluție au optat și proprietarii acestei bucătării. Dorința lor a fost aceea de a obține un spațiu modern și primitor,  care să poarte amprenta personalității lor. Au ales să înlocuiască faianța tradițională cu sticla decorativa obținută prin procesul de imprimare digitală. La mobilierul de bucatarie de culoare gri au asortat imaginea panoramica a unui oraș pe timp de noapte. Alegerea unei imagini panoramice este una potrivita și datorită faptului că spațiul este unul generos. Culorile imaginii alese pentru sticla decorativă precum și cele ale mobilierului fac parte din gama culorilor reci, împreuna întregind design-ul bucătăriei. Sticla imprimată are proprietatea de a reda cu exactitate detaliile. Această caracteristică poate fi observată mai ales în cazul luminilor din imagine. 

Sticla decorativa pentru bucătarie

Pentru această placare la bucatărie s-a folosit sticlă securizată cu o grosime de 6 mm pe care prin procesul de imprimare digitală s-a transferat imaginea aleasă după ce a fost configurată dupa spațiul disponibil. Sticla a fost aplicată pe perete cu un silicon special care asigură fixarea ei pentru o perioada îndelungată de timp. Pentru realizarea acestui proiect s-au folosit 2 bucăți de sticlă care se  îmbină într-un unghi de 90 de grade. În fiecare bucată de sticlă s-a efectuat câte un decupaj pentru instalarea prizelor. 

Dimensiuni sticla decorativa: 5000 mm x 600 mm