Placare cu sticla imprimata

Placare cu sticla imprimata pentru bucatarie

Sticla imprimata digital este unul dintre lucrurile inovatoare in domeniul amenajarilor din sticla. Procesul de imprimare presupune transferul unei imagini pe sticla, apoi este securizata. In urma acestui fapt, ea dobandeste o rezistenta de 6 ori mai mare decat in starea initiala si imaginea este fixata. Sticla imprimata este de mare ajutor in domeniul design-ului interior datorita faptului ca este decorativa si mai ales pentru ca se poate alege dintr-o gama infinita de imagini. Ele pot fi alese in functie de cromatica, stil sau tema.

In proiectul prezentat in acest articol, s-a folosit sticla imprimata pentru a inlocui faianta intre corpurile mobilei de bucatarie. Pentru placare s-a folosit 2 bucati de sticla cu grosime de 6 mm. Asa cum presupune procesul, ele au fost intai imprimate digital iar pe urma au fost securizate. Laturile sticlelor au fost finisate prin slefuire. Datorita acestui fapt, locul unde se imbina 2 sticle nu este foarte vizibil. Unde este priza, sticla a fost decupata astfel incat sa nu fie nevoie de imbinarea a 2 sticle in acel loc. Sticla a fost montata pe perete cu ajutorul unui silicon special. Nu reprezinta o problema faptul ca in apropierea sticlei a fost montata plita, ea este rezistenta la temperaturi ridicate, fara sa apara in timp modificari de culoare sau modificari ale suprafatei. 

Placarea bucatariei cu sticla imprimata are o multime de beneficii. As aminte cateva din ele, cum ar fi design-ul unic. Ofera posibilitatea sa oferim bucatariei o nota de originalitate, sansele ca vom intalni in alta bucatarie o sticla imprimata identica sunt foarte foarte mici. Un alt avantaj este faptul ca putem alege atat imaginea cat si culoarea care o dorim noi si nu care se gaseste pe piata. Lipsa rosturilor constituie un mare avantaj.Se evita astfel probleme precum acumularea mizeriei, mucegaiul , deteriorarea lor si multe altele. 

Placare cu sticla imprimata 

Tip de sticla: sticla imprimata securizata

Grosime sticla: 6 mm

Dimensiune sticla: 2500 mm x 600 mm