Placare semineu cu sticla securizata colorata

Placare cu sticla colorata pentru semineu

O placarea cu sticla colorata este o optiune moderna pentru amenajarea peretilor. Sticla securizata colorata este un material decorativ si usor de asortat cu alte materiale. Ofera protectie peretilor pe care este aplicata, impiedicand deteriorarea si murdarirea lor. Este usor de curatat si nu necesita produse speciale. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca este usor de configurat pentru a acoperi tot spatiul pe care noi il dorim. O placare cu sticla colorata poate fi folosita in diferite incaperi precum bucatarii, bai, living-uri, birouri, spatii comerciale etc. Dupa prezentarea succinta a unor avantaje, este usor de inteles de ce este atat de des folosita in ultimul timp placarea cu sticla colorata. 

In acest proiect, placarea cu sticla colorata fost aleasa de catre designer-ul interior responsabil de amenajarea acestei locuinte, pentru acoperirea unui perete in interiorul caruia a fost construit un semineu cu iesire in 2 incaperi. Sticla securizata are aceasta proprietate de a rezista unor temperaturi mai ridicate, astfel placarea unui semineu cu acest material a fost posibila. Un motiv pentru care s-a optat pentru o placare cu sticla colorata a fost cel decorativ. Intregeste design-ul unei incaperi moderne. Un alt motiv este faptul ca sticla, chiar daca este colorata ofera luminozitate, marind vizual spatiul. Desi sticla este vopsita cu culoare neagra, acest efect nu este impiedicat.

Sticla securizata colorata a fost aplicata cu ajutorul unui silicon special, rezistent la temperaturi ridicate, care asigura o aderenta durabila in timp. Toate canturile sticlei securizate  colorate sunt finisate prin procesul de slefuire mcm. La deschiderea semineului, sticla a fost decupata. Decupajul s-a realizat cu ajutorul unui utilaj cu comanda numerica.

Placare cu sticla colorata

Dimensiune: 1500 mm x 1600 mm

Tip de sticla: sticla securizata colorata

Grosime sticla: 8 mm