Perete de dus din sticla securizata sablata

Paravan de dus din sticla securizata sablata

Cu un perete de dus din sticla securizata putem separa eficient doua locuri distinte ale baii. Protejeaza la fel ca un perete zidit, doar ofera in plus luminozitate si eleganta incaperii. Poate fi si un element decorativ al baii atunci cand alegem o sticla securizata cu model sablat sau cu model imprimat digital.

In acest caz, peretele de dus din sticla securizata a fost solutia pentru aceasta baie pentru a maximiza utilitatea ei. Peretele de dus presupune o bucata de sticla securizata. Laturile ei sunt finisate prin procesul de slefuire de tip MCM. Astfel ele dobandesc un aspect neted. Sticla este montata pe perete si pe pardosea cu un profil de prindere special. In interiorul acestui profil este asezata o garnitura din silicon. Pentru a fi imobilizat, s-a folosit un sistem de rigidizare. Acesta presupune o bara montata perpendicular pe peretele de sticla securizata. Aceasta se prinde atat de sticla cat si de peretele zidit cu cate un conector special. In acest caz bara a fost montata pe partea laterala din motive estetice. Fiecare element al sistemului de rigidizare este confectionat din inox. 

Datorita procesului de sablare , se poate obtine un model din sticla opaca , astfel peretele de dus din sticla devine si un obiect decorativ. Sticla acestui perete de dus este preponderent transparenta avand un model sablat cu fluturi. Acum, echipa Glassol, a inlocuit modelul obtinut prin sablare cu ajutorul particulelor fine de sticla cu unul care il imita pe acesta si este obtinut prin procesul de printare digitala. Din motivele acestei inlocuiri am dori sa amintim oferirea unei calitati ridicate datorita noii tehnologii , durabilitatea modelului in timp si curatarea facila.

Perete de dus din sticla 

Configurare: un perete de sticla fix

Tip de sticla: sticla cu model sablat

Grosime sticla: 8 mm

Dimensiune sticla: 800 mm x 2000 mm