Compartimentare cu sticla securizata

O compartimentare cu sticla securizata este varianta optima atunci cand dorim sa separam total 2 spatii si sa obtinem un aspect modern si luminos. Aceasta solutie poate fi utilizata atat in case private cat si in spatii comerciale. In peretii de sticla de sticla securizata pot fi integrate atat usi batante de sticla cat si usi culisante de sticla.

O astfel de compartimentare de sticla securizata a fost aleasa in centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza, montata in fata magazinului detinut de brand-ul H&M. Aceasta compartimentare din sticla contine 4 pereti de sticla ficsi. Ei sunt fixati cu un profil de prindere special in partile laterale si in pardosea. In partea superioara peretii de sticla sunt montati cu ajutorul unei sine perimetrale. Intreg corpul sinei perimetrale este mascat de un capac conceput astfel incat sa acopere ambele parti, oferind un finisaj elegant.

Compartimentarea de sticla securizata cuprinde o usa de sticla batanta simpla si o usa de sticla batanta dubla. Modalitatea de montare a usilor a fost cu amortizor in pardosea. Resortul de pardosea cu dubla actiune se instaleaza in pardosea la o adancime de 40 mm. Datorita amortizorului, supapa poate fi ajustata de la 130 de grade la 0 grade si de la 130 de grade la 20 de grade. Acest lucru inseamna ca usa de sticla, in functie de ajustarile care s-au facut, isi va incetini viteza de inchidere. Acest lucru are ca rezultat evitarea in proportie de 100 % a socurilor din timpul inchiderii.  Ajustarile se fac in fuctie de nevoile fiecarui client in parte. Beneficiile amortizoarele in cazul usilor de sticla sunt notabile mai ales cand ele sunt montate in centre comerciale sau alte spatii cu trafic intens.

In partea de sus a usii de sticla este montata o balama superioara, prinsa atat de peretele fix de sticla cat si de iluminatorul de sticla. Pentru a putea fi deschise si inchise cu usurinta, pe fiecare usa s-a montat cate un maner H. Datorita iluminatoarelor de sticla situate in partea superioara a usilor, ele pot avea o inaltime potrivita pentru functionare optima. La fel ca si peretii de sticla ficsi, iluminatoarele sunt prinse de sina perimetrala.

Compartimentare cu sticla

Configurare: 4 perti de sticla ficsi, 2 iluminatoare, o usa de sticla batanta simpla si o usa de sticla batanta dubla

Tip de sticla: sticla transparenta securizata

Grosime sticla: 10 mm

Dimensiune: 6000 mm x 3000 mm