Cabina dus din sticla cu model sablat

Cabina de dus cu model sablat

O baie are nevoie intotdeauna de elemente care intrunesc  atat partea decorativa cat si cea functionala. Cabina dus din sticla securizata este cea mai utila din gama cabinelor de dus. Acest atribut se datoreaza simplitatii si posibilitatii de a o construi dupa spatiul disponibil. Acelasi lucru poate fi spus si din punct de vedere decorativ. Multitudinea de tipuri de sticla disponibile pentru contructia unei cabine dus din sticla, ofera posibilitatea de completa design-ul intregii bai.

Aceasta cabina dus din sticla securizata este construita la 90 de grade,  dintr-un panou de sticla securizata fix si un panou de sticla securizata mobil. Cel fix este prins de perete de pardosea cu ajutorul unui profil. Pentru a fi imobilizat, s-a o folosit un sistem de rigidizare montat in partea superioara. Panoul de sticla mobil este prins de perete cu doua balamale de tip perete/sticla.Pentru a obtine o inchiderea ermetica a usii, pe partea laterala a ambelor panouri de sticla se aplica o garnituria magnetica.

Cabina dus din sticla este accesorizata cu un maner de tip H, astfel usa din sticla poate fi deschisa cu usurinta atat din interior cat si din exterior.Sticla  securizata este cu model obtinut prin procesul de sablare, mai exact este un joc de texturi intre sticla fina si transparenta si sticla mata cu suprafata putin dura. Partea interioara a sticlei este fina pentru a putea fi curatate usor  petele de apa si detergenti. Alegerea unui model sablat ofera atat intimitate cat si un plus decorativ baii.

Cabina dus din sticla cu model sablat 

Dimensiuni: 900 mm x 800 mm x 1900 mm 

Tip de sticla: sticla securizata cu model sablat 

Grosime sticla: 8 mm 

Configurare: panou de sticla mobil si panou de sticla fix, unghi 90 de grade