Balustrada din sticla securizata transparenta

Balustrada indeplineste o functie dubla. In acelasi timp ofera siguranta si este un element decorativ al unei incaperi. Din cauza acestui lucru trebuie acordata atentia necesara pentru alegerea materialului din care este confectionata, modelul si tipul de prindere. In ultimii ani, sticla este unul din materialele preferate de tot mai multa lume. Un aspect important care motiveaza aceasta alegere este faptul ca mareste vizual incaperea in care este asezata. Balustrada din sticla este potrivita spatiilor cu design modern, minimalist si contemporan. Pentru o balustrade din sticla se poate alege sticla transparenta, sticla mata, sticla colorata in masa sau chiar sticla imprimata.

La receptia hotelului Villa Class, s-a ales o balustrada din sticla transparenta. Design-ul incaperii vopsite in alb cu accente naturale date de grinzile si scarile de lemn si verdele regasit in diferitele tablouri vegetale si plante, este intregit de balustrada din sticla care ofera un aspect placut si nu modifica cromatica spatiului. Balustrada din sticla s-a montat pe scari construite pe catru din metal si treapte de lemn. Combinarea sticlei, cunoscut ca fiind un material rece cu lemnul care este un material cald, are ca rezultat un aspect modern si primitor.

Bucatile de sticla securizata, in urma unor masuratori exacte, au fost decupate luand forma treptelor. Pentru balustrada din sticla modalitatea de prindere a fost cea cu spigot. Pentru prima sticla securizata, numarata in sensul de urcare, fiind mai mare a fost nevoie  de 4 spigoti. In rest, fiecare sticla este prinsa cu ajutorul a doi spigoti. In partea superioara a sticlei s-a montat o mana curenta din lemn alb. Aceasta completeaza aspectul balustradei din sticla. Mana curenta nu este un element obligatoriu pentru o balustrada din sticla securizata, dar odata montata ofera un plus de confort.

 

Balustrada din sticla securizata transparenta

Tip de sticla: sticla transparenta securizata

Grosime sticla: 12 mm

Dimensiune: 12 000 mm x 950 mm