Amenajari interioare din sticla Hotel Villa Class ****

Amenajari interioare din sticla Hotel Villa Class ****

Proiectul Hotel Vila Class **** din Satu Mare cu siguranta a fost unul dintre cel mai spectaculos proiect din anul acesta. Design-ul fiecarei incaperi a fost conceput de managerul hotelului, doamna Daniela Chitas, impreuna cu un designer interior din Cluj, iar rezultatul este un hotel modern, primitor cu aspect unic. Toata partea de amenajari interioare din sticla a fost realizata de echipa Glassol cu materiale de calitate superioara, feronerie nemteasca si atentie pentru fiecare detaliu. 

Baile au fost delimitate cu ajutorul compartimentarilor din sticla. Aceasta delimitare este mai degraba una functionala decat una vizuala. Baile au fost amenajate diferit cu cabina de dus din sticla, cada cu design deosebit, usa de sticla la toaleta, dulap incastrat in perete cu usi de sticla prinse cu balamale ascunse si o oglinda mare. 

Treptele de lemn se potrivesc manusa cu balustrada de sticla transparenta, decupata dupa forma scarilor si montata cu sistemul de prindere spigot.Acest sistem presupune prinderea sticlei cu niste suporti speciali si este unul foarte elegant si aspectuos datorita simplitatii sale. Pe partea superioara a fost aplicata mana curenta din lemn de culoare alb, potrivita cu restul incaperii. La receptie a fost creat un sistem de iluminat original si foarte decorativ montand o placa de sticla pe tavan. Din aceasta coboara o multime de becuri speciale formand un arc. La etaj se afla un birou cu vedere spre receptie. Acesta este inchis cu pereti de sticla imprimata in forma de semicerc.

Proiectul Hotel Vila Class dovedeste frumusetea si eleganta diferitelor amenajari interioare din sticla si efectul decorativ obtinut prin combinarea sticlei cu alte materiale. De asemenea prezinta mai multe moduri diferite de a utiliza sticla urmarind atat aspectul functional cat si cel estetic. 

Pentru a prezenta detaliile acestui proiect, vom reveni cu alte articole !

Amenajari interioare din sticla Hotel Vila Class